Image

Prenosivi bazeni predstavljaju pravo inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje u sferi izgradnje bazena. Prenosivi bazeni pružaju maksimalnu fleksibilnost prilikom dimenzionisanja bazena, a zahvaljujući modularnom dizajnu, veličinu možete prilagoditi zahtevima svog dvorišta. U sklopu svakog bazena nalazi se skrivena mašinska soba sa potrebnom opremom za filtraciju vode. Posebno su prilagođeni uskim prostorima i dvorištima, tako da u sklopu samog prenosivog bazena Crystal pool nudi unapred sklopljenu konfiguraciju bazena.

Unutrašnjost bazena obložena je lajnerom za bazene debljine 1,5mm, a specifičnost njegove montaže se ogleda u tome što se vrlo lako mogu prenositi sa jednog mesta na drugo. Jednostavno je – postavite bazen u svom dvorištu uz pomoć kamionske dizalice, a kada Vam bazen dosadi, jednostavno ga prodajte ili prenesite na drugu lokaciju.

Spoljašnja obloga bazena je izrađena od pocinkovanog čelika a na zahtev kupca može biti odrađena i u varijanti impregniranog drveta. Prenosivi bazeni omogućavaju uživanje u bazenu bilo gde i bilo kada. Prednosti ovakvih bazena ogledaju se u:

  • Nema potrebe za građevinskim radovima,
  • Nema potrebe za prethodnom pripremom zemljišta – moguće je postaviti bazen na bilo kojoj podlozi,
  • Čelična konstrukcija,
  • Lajner obloga debljine 1,5 mm, sa kompletnom opremom za filtraciju,
  • Spoljašnja obloga po izboru kupca (impregnirano drvo ili metal),
  • Apsolutno prenosiv u svakom trenutku uz pomoć kamionske dizalice
Image

Prijava na vesti putem e-maila...

Please make sure that AcyMailing is installed and activated.

No Internet Connection