Privatni bazeni

Pretvorite svoj san u stvarnost!

Ako ste doneli odluku da izgradite svoj bazen i imate ideju kako će izgledati bazen – ostalo je samo još da nam dopustite da Vašu ideju sprovedemo u delo.


Bilo da se odlučite za skimerski bazen ili prelivni bazen, u startu će Vam biti potreban stručni savet i partneri od poverenja za izgradnju bazena, ugradnju opreme, puštanje u rad i kasnije održavanje. Crystal pool, sa višegodišnjim iskustvom, može se pohvaliti uspehom u poslovanju sa bilo kojom vrstom bazena i u realizaciji specifičnih zahteva klijenata.

Privatni bazen treba da bude prilagođen zahtevima Vaše porodice i prijatelja, odnosno Vašim potrebama, zbog čega naša stručnost i znanje mogu pomoći u lakšoj realizaciji projekta izgradnje bazena.

 

Privatni bazeni su, po dimenzijama, manji od javnih bazena, pri čemu su najčešće zastupljene dimenzije:
• 7x3,5m;
• 8x4m;
• 10x5m;
• 12x6m.


Privatni bazeni se prema načinu gradnje mogu prilagoditi zahtevima klijenata, a najčešće se grade od vodonepropusnog armiranog betona. Međutim, nije redak slučaj da, u zavisnosti od zahteva i potreba tu budu uključeni i drugi materijali (staklo ili drvo). Obloge koje se postavljaju u unutrašnjost bazena mogu biti u vidu epoksidnog premaza (Isomat), lajnera debljine 1,5mm ili staklenog mozaika.

Image

Privatni bazen

Crystal pool Vam može ponuditi proizvode i sisteme renomiranih proizvođača bazenske opreme (AstralPool, Cepex, Dinotech i dr.) koji su vam potrebni za neometani rad bazena, pravilno doziranje hemije, sigurnu dezinfekciju, flokulaciju i filtraciju. Naša gotova kompletna rešenja, pružaju sve potrebne funkcije u jednom sistemu.

 

Na zahtev klijenata možemo obzebediti i tehnologiju tretmana vode koja radi bez potrebe Vašeg angažovanja, obezbeđujući da voda u bazenu bude kristalno čista u svakom trenutku.

Prijava na vesti putem e-maila...

Please make sure that AcyMailing is installed and activated.

No Internet Connection