WellFit 2011

U Beogradu je održan prvi specijalizovani Wellness, Spa, Fitness sajam u periodu od 16. do 18. septembra. Sajam je promovisao sport i zdrav način života. Kompletan događaj se odigrao u BelExpo centru na Novom Beogradu.

WellFit 2011Organizatori su objavili da se na jednom mestu okupilo više od 150 vodećih Fitness klubova, Wellness i Spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitness i bodybuilding trening, opreme za Spa programe, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, firme za izgradnju i uređenje Wellness i Spa centara, firmi za uređenje i dizajn prostora, klima uređaja i ventilacije, ozvučenja i rasvete, osiguravajućih društava.

Sajam WellFit 2011 je bila prava prilika da se na jednom mestu okupe svi zainteresovani fintess, wellness i spa centri sa teritorije Srbije. Sajam je zvanično otvoren 16. septembra. I dok je prvi dan bio rezervisan za poslovne kontakte, 17. i 18. septembar su bili otvoreni za sve posetioce.

Sajam nije bio zamišljem samo kao izložbeni prostor, već je bio prilike i za razmenu znanja, pa čak i za vežbanje. Tako su posetioci mogli da se oprobaju u Zumbatonu, CrossFitu, Spinningu, Zumba fitness dance, Fitnes joga, Mix pilates i drugim fitness tehnikama. Ulaz na izložbeni deo WellFit-a bio je potpuno besplatan, dok se za učešće na WellFit konvenciji plaćala kotizacija od 500 dinara koja se od 15. avgusta mogla naći u slobodnoj prodaji u svim fitness centrima.

Misija organizatora sajma - tima mladih, obrazovanih i stručnih ljudi – je bila da WellFit postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života.

7 ciljeva WellFit-a:

 • Promovisati srpske fitness, wellness i spa centre domaćem stanovništvu.
 • Podsticati brendiranje Srbije kao nezaobilazne wellness destinacije.
 • Oblikovanje srpske fitness scene.
 • Promocija kulture zdravog života.
 • Ukazivanje na nužnost kontinuirane edukacije i stvaranje novih vežbača
 • Umrežiti proizvođače i distributere opreme, stručnjake, elitu, novinare i posetioce, i na taj način učvrstiti dosadašnje i kreirati nove poslovne veze. Samo detaljno planiranom zajedničkom akcijom, srpska fitness i wellness scena mogu postati deo svetske scene.
 • Savremenim konvencijama približiti svetska iskustva, ali i osigurati susret i razmenu mišljenja između prezentera i vežbača

Organizatori tvrde da je premašen broj od 4500 vežbača tokom tri dana Sajma. Program na bini je trajao od 10 do 20 sati.

Pogledajte i zvaničnu web prezentaciju WellFit 2011 - www.wellfit2011.rs

Firma Crystal Pool na WellFitu se prezentovala posetiocima širokim spektrom opreme i proizvoda za Wellness i Spa centre:

 • Oprema za bazene i hidromasažne kade (pumpe, filteri)
 • Aparatura za održavanje ispravnosti i kvaliteta vode
 • Automatske čistilice za bazene (roboti)
 • Hemija za bazene
 • Led i fiberoptička rasveta
 • Saune
 • Anatomske ležaljke (tople klupe)
 • Mozaik pločice

U periodu od 16. septembra kad počinje sajam pa sve do 25. septembra obezbeđen je POPUST do čak 20% za većinu naših proizvoda.

Možete iskoristiti priliku i informisati se o cenama izgradnja bazena, wellness spa centra, troškovima održavanja i svega što može imati veze sa tim.

ISKORISTITE PRILIKU I POSETITE NAS

Sajam WellFit 2011Galerija slika

Crystal Pool doo, Beograd

Porodična firma koja iz godine u godinu veoma uspešno uspeva da poveća obim poslovanja koji se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata. Delatnosti kojima se bavi firma su:

Kontakt

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Adresa:Bulevar JNA 33m (Avalski put),
 11222 Jajinci, Beograd, SRB
Tel:
Fax:
Mobilni:+ 381 (0)60 30 40 515
E-mail:kontakt@crystalpool.rs