Stolovi za masažu

Stolovi za masažu prestavljaju nezaobilazan komad opreme wellness centara. Korisnici usluga wellness centara podrazumevaju prisustvo masera kome mogu da se prepuste dok su ispod njih kreveti za masažu ili stolice za masažu.

U poslednjih par godina sve je veći broj masera koji vrše usluge masaže u svojim prostorijama ili dolaze kod korisnika, a da bi masaža bila urađena na najkvalitetniji način oni nose sa sobom rasklopivi stolovi za masažu.

U našoj ponudi možete naići na sve vrste stolova za masažu počev od drvenih ili aluminijumskih, sklopivih ili fiksnih, hidrauličnih, terapeutskih i medicinskih stolova. U ponudi su i stolice za masažu, jastuci, posebni jastuci od heljede, presvlake, dodatna oprema i još mnogo toga.

Iz ponude izdvajamo:

SPA stolovi za masažu

Oakworks Celesta - Classic

Sto Celesta Classic kombinuje luksuz i jednostavnost kvalitetne konstrukcije od punog drveta. Ergonomsko rešenje retko zahteva podešavanje visine stola.
Ručno podešavanje naslona za leđa i dela za odmaranje kolena, lako možete podesiti poziciju svog klijenta u položaj koji Vaš posao zahteva.

Sto za masazu
Oakworks Clinician - Special

Naslon se može iz horizontalnog položaja podići do ugla od 70°. Robusni mehanizam sa čeličnim šipkama se može lako podići po želji. Sto kombinuje klasičnu eleganciju, izdržljivost, snagu i širok spektar mogućnosti. Polica ispod ležećeg dela omogućava lako odlaganje svih potrebnih savki za masažu.

Sto za masazu
Oakworks Antigua

Ergonomski Spa sto sa hidrauličnim podešavanjem visine i pada. Zahvaljujući hidrauličnom podešavanju visine bićete u mogućnosti lagano i tiho da podižete klijenta na željenu visinu. Antigua dokazuje da i tehnički sofisticirani sto može imati dosta ukusna sa dobrom cenom i performansama. Sto nudi dovoljno prostora čak i za tretmane u manjim sobama. Postoje dve utičnice u podu ormara za spajanje električnih uređaja.

Sto za masazu
Oakworks Antigua Standard Top

Ergonomski Spa krevet sa hidrauličnim podešavanjem visine. Zahvaljujući hidrauličnom podešavanju visine bićete u mogućnosti lagano i tiho da podižete klijenta na željenu visinu. Antigua dokazuje da i tehnički sofisticirani sto može imati dosta ukusna sa dobrom cenom i performansama. Sto nudi dovoljno prostora čak i za tretmane u manjim sobama.

Sto za masazu

Sklopivi stolovi za masažu

Klasik Relax

Veoma kvalitetan rasklopivi sto za masažu i depilaciju, sa drvenom podkonstrukcijom i podesivim patentiranim osloncem za glavu. Dodaci: naslon za glavu, viseći naslon za ruke, transportna torba i CD sa muzikom za masažu.
Cena stola je veoma povoljna i pristupačna.

Sto za masazu
Klasik Relaks Plus

Višenamenski veoma kvalitetan rasklopivi sto, sa drvenom podkonstrukcijom i podesivim patentiranim osloncem za glavu. Poseduje i šijaci opciju.
Cena stola je veoma povoljna i pristupačna.

Sto za masazu
Balans Luks

Izuzetno kvalitetan, rasklopiv sto sa mogućnošću šijacu opcije. Uz svaki sto Balans Luks dobijate na poklon dve rastegljive presvlake!

Sto za masazu
Laki Traveler

Izuzetno kvalitetan, lak model, sa aluminijumskom podkonstrukcijom, izuzetne čvrstine i stabilnosti sa tapacirungom od 6,3cm.

Sto za masazu
Multi Salon

Kvalitetan budžet, rasklopiv sto sa mogućnošću podešavanja naslona za leđa.

Sto za masazu
Ovalni

Inoviran model, multifunkionalni masažni sto, ergonomskog oblika. Zaobljeni, ovalni, uglovi stola omogućuju lakši pristup klijentu kao i kretanje prilikom masaže čak i u izrazito malim prostorima. Ovalni sto je pogodan kako za velike tako i za male prostore. Osnovna dužina od 192 cm pogoduje izrazito visokom osobama!

Sto za masazu
Balans Luks Produženi

Nova-produžena varijanta ,izuzetnog stola Balans Lux. Idealan izbor za visoke klijente, sportiste!

Sto za masazu

Fiksni stolovi za masažu

Praksis

Čvrsti stabilni stolovi od punog bukovog drveta sa praktičnim pregradama za odlaganje stvari. Sto je dugačak, sa komfornim tapacirungom. Paket uljučuje oslonac za glavu i ruke.

Sto za masazu

Kozmetičke stolice

Jednostavna Kozmeticka stolica sa naslonom

Jednostavna Kozmeticka stolica sa podesivom visinom i naslonom namenjena salonima lepote.

Sto za masazu
Kozmeticka stolica I

Mehanički podesiva i čvrsta kozmetička stolica namenjena salonima lepote. Podešavanje se vrši ručno.
Cena je jako pristupačna.

Sto za masazu
Wellness kauč "Day Spa"

Svestrani Wellness Kauč, opremljen sa podesivim naslonom za lica i ruke. Sve u jednom: ulepšavanje, klasična masaža ili depilacije - "Dan Spa" odgovara svim tretmanima. Zahvaljujući pouzdanom i tihom motoru koji se aktivira jednom nogom kontrolišete svoje klijente bez napora i postavljate ih na optimalnu radnu visinu.

Sto za masazu
Wellness kauč "Beauty"

Svestrani Wellness Kauč, opremljen sa podesivim naslonom za lica i ruke. Zahvaljujući pouzdanom i tihom motoru koji se aktivira jednom nogom kontrolišete svoje klijente bez napora i postavljate ih na optimalnu radnu visinu.

Sto za masazu

Stolice za masažu

Vital

Vital stolica za masažu je sklopiva i može se prilagoditi vašim potrebama ondnosno potrebama vašeg klijenata.

Sto za masazu

Medicinski stolovi

Dodatna oprema za masažuGalerija slika

Crystal Pool doo, Beograd

Porodična firma koja iz godine u godinu veoma uspešno uspeva da poveća obim poslovanja koji se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata. Delatnosti kojima se bavi firma su:

Kontakt

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Adresa:Bulevar JNA 33m (Avalski put),
 11222 Jajinci, Beograd, SRB
Tel:
Fax:
Mobilni:+ 381 (0)60 30 40 515
E-mail:kontakt@crystalpool.rs