Slane sobe i pecine

Ovi prirodni depoziti minerala su proizvod dugogodišnjeg isparavanja drevnih jezera i mora. Ne refinisana kamena so, primarno sodijum hlorid, takođe uključuje i različite koncentracije drugih mineralnih soli kao što su kalcijum i magnezijum koji imaju dodatna terapeutska svojstva, zavisno od izvora.

Specijalne karakteristike mikro-klime rudnika soli ukljucuje i stabilna temperatura vazduha, vlažnost i nedostatak vazdušnih zagađivača. Na većim dubinama vazdušni pritisak je značajno viši, što pomaže osobama sa respiratornim problemima.

Kako izgleda tretman?

  • Prilikom terapije, pacijenti komforno sede u prostornoj sobi nalik pećini na jedan sat, slušajući relaksirajuću muziku.
  • Negativno ionizujuće čestice ulaze u respiratorni sistem dolazeći i do neprohodnijih delova pluća.
  • Bazirano na naučnim medicinskih istrazivanjima, suva, slana karakteristika vazduha iz ovih pećina smanjuje sve vrste zapaljenja u celom respiratornom traktu, konzumirajući otoke i šireći respiratorne kanale.
  • Jedna bitna stvar je i to da je ova terapija potpuno bezbedna za sve starosne grupe.


Galerija slika

Crystal Pool doo, Beograd

Porodična firma koja iz godine u godinu veoma uspešno uspeva da poveća obim poslovanja koji se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata. Delatnosti kojima se bavi firma su:

Kontakt

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Adresa:Bulevar JNA 33m (Avalski put),
 11222 Jajinci, Beograd, SRB
Tel:
Fax:
Mobilni:+ 381 (0)60 30 40 515
E-mail:kontakt@crystalpool.rs