O nama

Crystal Pool firma je specijalizovana za projektovanje, izgradnju, montažu, rekonstukciju, servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike, veleprodaju, maloprodaju i usluge konsaltinga.

Bavimo se nabavkom i prodajom:

  • vrhunske bazenske opreme i instalacija za bazene, kao i dodatne opreme
  • hemikalija za održavanje vode u bazenima
  • sauna, kao i materijal i opreme za njihovu izgradnju
  • toplih klupa i parnih kupatila i elemenata za wellness
  • slanih kupatila
  • staklenog mozaika sa dekoracijama i unikatnim slikama u mozaiku

Bazen TresnjaOsim toga izvodimo i sve poslove montaže na individualnim i javnim bazenima svih vrsta.

Ovlašćeni smo diler lidera među proizvođačima bazenske opreme i tehnike, renomiranih firmi “ASTRAL POOL” - Španija i “DINOTEC” - Nemačka, “CEPEX” - Španija... Uz navedeno, nudimo i proizvode nekih drugih proizvođača...

Sve nam to omogućuje ponudu dobrih materijala za gradnju bazena po povoljnim cenama, kao i izradu kompletnih bazenskih kopleksa po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet koji nudimo. Naši materijali za gradnju namijenjeni su i za kućne bazene, kao i za bazene olimpiskih dimenzija.

Posedujemo servisnu službu koja radi na održavanju javnih i privatnih bazena, wellness centara i servisiranju bazenske tehnike. Broj objekata za održavanje je iz godinu u godinu sve veći što je potvrda našeg kvaliteta.

Klijenti su nam uvek na prvom mestu sa kojima ostvarujemo dugoročno i pouzdano partnerstvo. Naše cene su prihvatljive na tržištu i uspeh se meri zadovoljstvom naših klijenata kojih je svake godine sve više.

Bazen LuxPosedujemo iskustvo i opremu koja garantuje visoku pouzdanost u radu, fokusirani smo na usvajanje i primenu novih tehnologija, edukujemo instalatere koji su opredeljeni za timski rad i pratimo sve tehnološke trendove u svetu. Težimo da postanemo lideri u snadbevanju tržišta tehničkom opremom i materijalima za izgradnju bazena, sauna i wellness objekata.

Planovi su da se pusti u rad i internet prodavnica koja će Vam omogućiti da na najkomforniji način dođete do pravih informacija i potrebnih proizvoda.

U sklopu preduzeća nalazi se i maloprodajni objekat u kojem se nudi sva potrebna oprema za bazene, saune i sredstva za održavanje kvaliteta vode.

Nastojimo da obezbedimo prijatno i moderno radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivisani zaposleni mogu doprineti dugoročnom uspehu kompanije.

Ciljevi Crystal Pool-a:

  • biti i ostati poželjan poslovni partner
  • omogućiti edukaciju i zapošljavanje radnika koji će voleti svoj posao
  • doprinositi poboljšanju kvaliteta usluga praćenjem najnovijih svetskih standarda


Galerija slika

Crystal Pool doo, Beograd

Porodična firma koja iz godine u godinu veoma uspešno uspeva da poveća obim poslovanja koji se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata. Delatnosti kojima se bavi firma su:

Kontakt

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Adresa:Bulevar JNA 33m (Avalski put),
 11222 Jajinci, Beograd, SRB
Tel:
Fax:
Mobilni:+ 381 (0)60 30 40 515
E-mail:kontakt@crystalpool.rs