Tretman vode

Postoje različiti tipovi bazena za kupanje. Bazeni se razlikuju u funkciji (tropski bazeni, saune), veličini i uslovima, kao što su temperatura, sistem za čišćenje i mehanizam za dezinfekciju vode. Razlika izmedju zatvorenih i otvorenih bazena itd. Možemo napraviti razliku i između bazena sa recirkulacijom vode i bazena sa konstantnom obnovom vode.

U bazenima sa recirkulacijom vode, voda se prolazi kroz sistem za pročiđćavanje vode. Deo vode ostaje odvojen i odbačen posle čišćenja. Kada bazen ima kontinuirani tok sveže vode, ona se konstantno čisti i nema potrebe za prečišćavanjem iste. Većina javnih bazena koristi sistem prečišćavanja bazena zbog isplativosti.

Voda u bazenima mora proći tretman pročišćenja, da bih ostala prozirna i čista, bez štetnih materija, bakterija, virusa, algi i drugih patogena.Galerija slika

Crystal Pool doo, Beograd

Porodična firma koja iz godine u godinu veoma uspešno uspeva da poveća obim poslovanja koji se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata. Delatnosti kojima se bavi firma su:

Kontakt

Možete nas posetiti u našem prodajnom objektu ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Adresa:Bulevar JNA 33m (Avalski put),
 11222 Jajinci, Beograd, SRB
Tel:
Fax:
Mobilni:+ 381 (0)60 30 40 515
E-mail:kontakt@crystalpool.rs